De leukste outfit samenstellen voor festival season!

De leukste outfit samenstellen voor festival season!

Eindelijk is het festival seizoen weer van start gegaan. Een ding is zeker, een outfit die festival-proof is kan zeker niet ontbreken. We zullen je helpen met het kiezen van een leuke outfit plus de allerbelangrijkste essentials.

Draag jij graag een jurk, oversized blazers of een bralette? Bij Golden Faves scoor je het allemaal. Ons assortiment verschilt ook van basic kleuren tot felle kleuren. Jij gaat zeker stralen!

Hieronder zullen wij een lijst voor jullie samenstellen met de leukste items en tips&tricks.

 

OUR FAVORITES:

• Gina oversized blazer

Een van onze favoriete items is de Gina blazer, de Gina blazer heeft een oversized fit en is in meerdere kleuren verkrijgbaar. De Gina blazer is verkrijgbaar in het mint, groen en cobalt blauw. De blazers hebben mooie opvallende kleuren waardoor jij zeker zal shinen!

 

• Zwarte bralette

Combineer de zwarte bralette met de oversized Gina blazer. Deze look is stoer en classy tegelijkertijd. Een bralette zit comfortabel en is ook nog eens heel stijlvol. De afgelopen jaren zijn bralettes zo populair geworden. Deze outfit kunnen we dus helemaal festival proof noemen.

 

• Bruine zonnebril

Een festival zonder zonnebril is een echte no-go. Een zonnebril is een van de belangrijkste essentials om je outfit af te stylen. En bijpassende zonnebril kun je dus niet missen! Hierboven zie je dus een echte bestseller van de webshop, namelijk de bruine zonnebril.

 

• Classy bag

Een tas kun je natuurlijk niet vergeten. Een tas is erg handig om al je spullen in kwijt te kunnen. Denk hierbij aan je telefoon, portemonnee, lipgloss en alle andere belangrijke spullen. Een betere tas dan de classy bag zul je niet vinden!

 

• Strandhoed bruin

Een strandhoed is een essential die heel jou outfit kan laten shinen! Een strandhoed is leuk voor een ibiza/boho of tropical festival. 

 

Heb je nog vragen over onze item(s) dan kun je ons bereiken via de klantenservice van Golden Faves. 

 

 

 

 

1 reactie

Super leuk geschreven! Hopen op veel festivals en mooi weer!

Melissa

Reactie plaatsen