Retourneren en Garantie

Informatie rondom retourneren ( herroepingsrecht )

Ben je niet helemaal tevreden over je product(en)?! Dan vinden wij dat erg jammer. Je hebt het recht je order tot 14 dagen na ontvangst aan te melden door een email te sturen naar info@goldenfaves.com en aan te geven dat je je order of producten hieruit wilt retourneren met vermelding van je ordernummer en het herroepingsformulier. De retourneringen dienen dus vooraf aangemeld te worden.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

De kosten voor het retourneren van je bestelling of product(en) hieruit zijn voor eigen rekening. Wij adviseren om je retourzending met track & trace te versturen, zodat je altijd een bewijs van verzenden hebt.  Zowel het risico van verzenden als de kosten bij een retournering zijn voor eigen rekening van de klant.

Mocht je gebruik maken van gratis verzending boven de €75 en je retourneert een deel van je bestelling en komt daarna uit onder de €75 dan zullen de verzendkosten alsnog in rekening worden gebracht.

De volgende product(en) nemen wij niet retour:

* Mysteryboxen

* Oorbellen (i.v.m Hygiene)

* Panty’s (i.v.m Hygiëne)

* Badkleding

Cadeaubonnen zijn niet inwisselbaar voor geld.


Krijg je items cadeau boven een bepaald bedrag of ontvang je meerdere items gratis door een actie zoals shop 1 item = 2e gratis, wanneer je je bestelling retourneert, dien je de gratis items ook mee te sturen. Anders zullen we deze verrekenen.

  

Garantie:

Hiernaast adviseren wij sieraden buiten bereik van vloeistoffen te houden.
Verkleuring vindt plaats als sieraden in aanraking komen met o.a. crèmes & parfums of bij een verhoogde zuurgraad.

Het advies is dus hier zorgvuldig mee om te gaan.

Wij geven helaas geen garantie op: (Knopen,pailletten/stenen,wassen,ritsen  en/of verkleuring van sieraden/verkleuring van sieraden door een verhoogde zuurgraad/ slijtage).

Golden Faves ® geeft geen garantie op verkleuringen.

Binnen 3 dagen na ontvangst melden wanneer  een item fabrieksfouten vertoond. Hierna vervalt onze garantie termijn.