Hoe kun je het beste sieraden mixen en matchen?

Hoe kun je het beste sieraden mixen en matchen?

Van vroeger uit zijn we gewend om zilver en gouden sieraden gescheiden te houden. Zilveren sieraden draag je alleen bij zilver en gouden sieraden draag je alleen bij goud. Sinds de laatste jaren is het mixen van sieraden van ‘not done’ naar ‘trendy’ gegaan. Tegenwoordig kun je veel soorten sieraden mixen & matchen. Maar hoe weet je wat je basis kleur is? Je weet pas wat je basis kleur is wanneer je een kleuranalyse hebt gedaan. Ben jij een warmte type dan zal de kleur goud het beste bij je staan. Ben jij een koele kleurtype dan zal zilver het beste bij je staan. We gaan je nu vertellen hoe je het beste kunt beginnen met het mixen en matchen.

Is je basis kleur goud dan kun je het beste het grootste gedeelte goud laten en dit matchen met paar enkele zilverkleurige sieraden.

Is je basis kleur zilver dan kun je het beste het grootste gedeelte zilver laten en dit weer matchen met paar enkele gouden sieraden.

Wanneer je de sieraden matcht raden wij aan dit te doen in een mooi geheel. Zorg dus dat de style van de sieraden overeen komt. Vergeet er ook zeker niet voor te zorgen dat je de sieraden door elkaar heen draagt zodat je voorkomt dat je aan je linkerhand goud hebt en aan je rechterhand zilver, dit mag subtiel door elkaar heen lopen.

Wij hebben voor jullie een perfect voorbeeld samengesteld. Namelijk met het ‘blue beads’ armbandje van de webshop. Dit is een armbandje wat gemakkelijk te combineren is met goud en zilver. Dit komt omdat dit armbandje onder de trend ‘ bicolor ‘ valt. Dit is een combinatie van goud en zilver in een sieraad. Het armbandje heeft namelijk een gouden chain en blauw met zilveren kralen waardoor je het dus gemakkelijk kan afstijlen met een gouden of zilveren armband erachter.

 

Draag je zelf ook goud en zilver door elkaar of vind je dat dit gescheiden van elkaar moet blijven? Het is een enorm groeiende trend waarop wij dol zijn! Jullie ook? Laat je mening achter in de opmerkingen.

The choise is yours!

3 reacties

Ik blijf bij mijn veilige keuze van zilver! Het idee is leuk en het ziet er super gaaf uit. Misschien toch maar eens uit m’n comfortzone stappen, hihi

Melissa

Ik ben sinds kort over gestapt op goud. En vind dat echt super. En ik combineer met een enkele zilvere sieraad erbij. Love it😍😍

Mariska

Heel leuk, om dit bericht met ons te delen.

Bianca

Reactie plaatsen